Noi lucrări la Cinema Popular. Pentru un sistem de securitate „acceptabil”, Primăria Brașov este dispusă să plătească aproape 130.000 lei

Pe lângă montarea chiller-ului, Primăria Brașov trebuie să realizeze și alte lucrări la Cinema Popular, pentru a-l putea deschide. Astfel, municipalitatea brașoveană urmează să încheie un contract prin procedura de atribuire directă (având ca termen de depunere a ofertelor data de 2 iunie) pentru realizarea lucrărilor stabilite printr-un raport de securitate din anul 2019.   

Valoarea investiției este estimată la 128.267 lei cu tot cu inclusiv TVA, iar firma care va obține contractul va trebui să termine lucrările în două luni.

Prin acest proiect vor fi montate sisteme de control acces, 30 de camere de monitorizare (dintre care 25 în spațiile interioare), butoane de panică la casierii și sisteme de avertizare la efracție și incendii.

„După implementarea măsurilor de securitate propuse, nivelul de risc va fi «acceptabil», în procent de 57,05%”, se arată în anunțul procedurii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.