Un sfert dintre salariații RIAL Brașov ar putea fi concediați. Planul de disponibilizări propus de noua conducere a  societății  

Serviciul Tehnic din cadrul RIAL Brașov, care se ocupă de lucrări de construcții, ar putea fi restrâns, propunerea venind chiar dinspre conducerea societății. Mai exact, într-o anexă a documentației prin care se solicită alocarea unor fonduri de la bugetul local, conducerea societății propune reducerea schemei de personal a RIAL SRL cu 25%, ceea ce presupune disponibilizarea a 36 de angajați, astfel încât, de la 144 de salariați, societatea comercială să ajungă la 108. De la „Tehnic” ar urma să fie concediați 23 dintre cei 71 de salariați ai serviciului. 

Avalanșă de sesizări la ITM Brașov. Angajații de la RIAL nu au acceptat diminuarea salariilor. Reprezentantul angajaților: „Au venit cu un tabel pe care puțini l-au semnat”

Persoanele disponibilizate ar urma să primească salarii compensatorii, suma totală necesară pentru plata acestora fiind de 354.920 lei, suma fiind solicitată Consiliului Local Brașov. 

Ce servicii sunt vizate de concedieri: 

Serviciul Tehnic – 23 de disponibilizați 

Serviciul Economic – 2 disponibilizați

Serviciul Resurse Umane – 1 disponibilizat

Serviciul Administrare Cimitir – 5 diponibilizați

Serviciul Juridic – 2 disponibilizați

Serviciul Comercial – 3 disponibilizați.

ANALIZĂ. Ce șanse de reușită are noua conducere a RIAL SRL să înjumătățească salariile? Directorul este „la mâna” angajaților

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.