VIDEO. Dezastru despcoperit de Protecţia Consumatorilor, într-o brutărie din Noua. Condițiile de lucru puneau în pericol sănătatea clienților și a personalului

Comisarii de la Protecția Consumatorului Brașov au descoperit un adevărat deyastru într-o brutărie din cartierul Noua. Șeful Comisariatului Reional pentru Protecția Consumatorilor, Sorin Claudiu Susanu, nu a dorit să dea nume, însă spune că este vorba despre o locație unde se fac pâine ș produse de patiserie.

Aici au fost depistate multe nereguli care pun în pericol nu doar consumatorii, ci și angajații brutăriei respective, spune Susanu.  

„Exista încă agenți economici care pun mai presus câștigul financiar in detrimentul respectării prevederilor legale, punând în pericol sănătatea consumatorilor prin modul în care înțeleg sa-si desfășoare activitatea. Este inacceptabil sa existe materii prime neconforme din care se realizeaza produse de panificație, spații total improprii de depozitare și producție, produse expirate și refolosite, instalații electrice și de gaz improvizate și deteriorate. Nu poate exista toleranta pentru astfel de situatii! Tote produsele neconforme au fost retrase de la comercializare iar verificarea legalității funcționarii continuă”, a declarat Sorin Claudiu Susanu, șeful CRPC Brașov.

 

 

Video: Sorin Claudiu Susanu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.