FOTO. Voleiul masculin renaște la Brașov. Noul club sportiv a obţinut rezervarea de nume şi a organizat primele selecţii pentru conturarea lotului

Proiectul anunțat săptămâna trecută, cel al înființării unui club de volei la Brașov  prinde contur.  Noul club de volei, Asociația Clubul Sportiv Vulturii Brașov, a obținut  rezervarea de nume la Ministerul Justiției. Din conducerea clubului fac parte Iulian Stoian (președinte), Răzvan Burlacu (secretar general ) și Nelu Turcu (vicepreședinte).

„Am avut mai multe variante de nume, dar până la urmă am ales Asociația Clubul Sportiv Vulturii Brașov“, a spus președintele Iulian Stoian.

Oficialii clubului au început selecțiile pentru formarea lotului și după două trialuri  s-au demarat negocierile cu 9 voleibaliști: Sebastian Chebac, Tiberiu Iacob, Matei Platon, Mario Rotărescu, Ștefan Avăsiloaie (toți de la CSS Botoșani),  Tudor Constantinescu ( CSS București),  dar și brașovenii Bogdan Preda,  Victor Tîrcavu și Giani Albu, care în sezonul trecut  au jucat în Divizia A 1 cu CSU Brașov.

„Cu acești jucători am demarat negocierile, mai avem un trial în care vom mai testa jucători. Până la sfârșitul acestei luni vrem să clarificăm situația lotului. Mai vrem să mai aducem 3-4 jucători, astfel că vom continua selecțiile“, a spus Stoian. 

ACS Vulturii Brașov va fi afiliată la FR de volei, iar echipa va putea  fi înscrisă în  Divizia A 2.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.