Weekend cu bețivi și drogați pe șoselele din Brașov

Sâmbătă dimineața, polițiștii au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 23 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Tărlungeni din județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultat a fost 0,81 mg/l alcool pur. La verificarea actelor, polițiștii au descoperit că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Tot sâmbătă în jurul prânzului, la Râșnov polițiștii au oprit un șofer în vârstă de 29 ani din județul Suceava. La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv.

Duminică dimineața polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 39 ani, care conducea un autovehicul pe bulevardul 15 Noiembrie din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,68 mg/l alcool pur. Toți 3 au acum dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Această „recoltă” vine după ce joi dimineață polițiștii au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani care conducea prin Brașov un autovehicul cu viteză, beată și drogată. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.