24.000 de euro eșecul, 400 de euro succesul. Un consilier local cere concedierea avocatului care apără Primăria Brașov în dosarele cu P&P

Consilierul local Marius Potea (PSD) solicită Consiliului Local și Primăriei Brașov să rezilieze contractul de consultanță juridică cu cabinetul Georgianei Trandafir, avocatul care a reprezentat Municipalitatea în instanță, în dosarele contra operatorului de parcare P&P, pierzând primele confruntări. (Detalii AICI) 

Marius Potea susţine că avocatul căruia primăria i-a atribuit direct contractul de reprezentare în instanţă, a obţinut până acum 24.000 de euro de la bugetul local, fără a obţine şi performanţa aşteptată.

„Doamna Trandafir a pierdut pe linie toate dosarele în care a reprezentat Primăria  Braşov. Comparativ, firma care a reprezentat în instanţă firma P&P a primit 400 de euro pentru cheltuielile de judecată. Având în vedere discrepanţele între sumele plătite de Primăria Braşov doamnei Trandafir şi cele plătite de P&P, în aceleaşi dosare, solicităm rezilierea contractului, pentru lipsa de performanţă, cu atât mai mult cu cât în şedinţa de azi (ieri, n.r), se propun noi sume pentru servicii juridice de reprezentare în instanţă”, a declarat Marius Potea, în timpul şedinţei de ieri.

 

P&P anunță că reia taxarea parcărilor publice, după ce Primăria Brașov anunțase că acestea rămân gratuite

 

Primarul Allen Coliban a anunţat, cu această ocazie că în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local, programată pentru data de 29 iulie, va fi prezentă avocata Georgiana Trandafir, care va răspunde tuturor întrebărilor pe care le au consilierii.

„Această discuţie trebuie să aibă loc şi în prezenţa ei şi sper ca atunci să aveţi tăria să faceţi aceleaşi comentarii. Legat de performanţele sale, în multe dintre speţe suntem doar la nivelul recursului. Printre rezultatele sale putem aminti însă victoria împotriva mafiei salubrităţii din Constanţa. Legat de decontarea serviciilor, partea de documentare iniţială, care este foarte necesară, a durat mult, iar tariful este unul normal”, a declarat primarul Allen Coliban.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.