Complexul Agrement de sub Tâmpa intră în reparații. Lucrările costă peste 2,6 milioane de lei

Aflată „în conservare” de mai mulți ani, clădirea Centrului de Agrement de sub Tâmpa, aflată acum în administrarea Bibliotecii Județene George Barițiu Brașov. Proiectarea și execuția lucrărilor costă 2.670.183 lei, fără TVA, iar contractul a fost semnat cu Asocierea Deanda Prim Invest (din Codlea) și Stigma Building Management SBM (din Cristian). Cele două firme vor avea la disopoziție 3 luni pentru proiectare și alte 12 luni pentru execuția lucrărilor. 

Prin acest contract se vor realiza reparații la terase, având în vedere sunt probleme cu infiltrațiile de apă. De asemenea, dacă va fi nevoie, vor fi realizate lucrări la structura de rezistență. Tot prin acest contract se vor repara scările exterioare afectate de intemperii și va refăcut sistemul de captare a apelor pluviale care se scurg de pe aleile pietonale de sub Tâmpa. 

După ce se vor termina lucrările de reabilitare, administratorul clădirii, Biblioteca Județeană „George Barițiu” din Brașov vrea să amenajeze în acest imobil un centru cultural.  DETALII AICI:

FOTO&VIDEO. Complexul Agrement-Tâmpa va fi repus în funcţiune sub forma unei secţii futuriste de bibliotecă, după modelul ţărilor nordice

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.