Consiliul Județean Brașov va contribui cu 24.000 lei la Forumul Orașelor Verzi. Suma se adaugă celei alocate de Primăria Brașov

Evenimentul Forumul Orașelor Verzi, organizat de Primăria Brașov, va beneficia de finanțare și de la Consiliul Județean Brașov. Astfel, conform unui proiect de hotărâre ce va fi dezbătut mâine de consilierii județeni brașoveni, din bugetul județului Brașov va fi alocată suma de 24.000 lei, care va fi folosită pentru suportarea „cheltuielilor de masa ale invitaților președintelui Consiliului Județean Brașov pentru persoanele prezente la conferință în datele de 10 și 11 septembrie, pentru un număr de maxim 200 de invitați”.

Reamintim că Primăria Brașov a alocat pentru Forumul Orașelor Verzi suma de 400.000 lei.  Evenimentul este structurat pe trei categorii de activități, respective o conferință internațională de politici publice (9-12 septembrie 2021), activități inițiate de municipalitate, împreună cu partenerii instituționali și comerciali, pentru promovarea acțiunilor verzi (6-12 septembrie 2021), și activități de educare, informare și conștientizare, derulate de ONG-uri.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.