Anchete pentru a se stabili cum s-a produs explozia de la depozitul de artificii din Zărneşti

Poliţiştii şi pompierii braşoveni fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs explozia de la depozitul de artificii din Zărneşti în urma căreia un om a murit şi unul a fost intoxicat. De asemenea, şi Inspectoratul Teritorial de Muncă desfăşoară propria anchetă pentru a vedea care erau relaţiile contractuale de muncă dintre cele trei victime (dintre care una decedată) implicate în acest accident şi proprietarul depozitului.

 

“Cercetările sunt în curs de desfăşurare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizarea acestora să fie stabilită încadrarea juridică şi demersurile procedurale în cauză”, a transmis azi IPJ Braşov.â

 

Ancheta este coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti.

Reamintim că miercuri seara, după ora 20, ISU a fost anunţat cu privire la producerea unei explozii pe platforma Uzinei Mecanice Tohan din Zărneşti. Explozia s-a produs la un depozit privat de artificii, aflat într-o hală închiriată de firma TEMEXSON, patronată de Bondria Mihai. 

ISU Braşov a precizat că intervenţia a fost finalizată în jurul orei 00.15, iar incendiul a fost stins la 22.45. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, altul a fost intoxicat, iar o altă persoană – despre care s-a crezut că este intoxicată cu fum – a plecat de la locul incendiului şi a fost identificată ulterior de Poliţie.

FOTO&VIDEO. Explozie la o fabrică din Zărnești. O persoană a decedat

 

Un tânăr de 29 de ani, angajat al companiei Tohanaflat, şi-a pierdut viaţa, anunţă Ministerul Economiei, precizând că el se afla în afara programului de lucru şi că urmează a se stabili ce relaţii de muncă avea cu firma care deţine depozitul.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.