Ioan Neculaie, fost patron al FC Braşov, petreceri în stil mare pe litoral

Ioan Neculaie (64 de ani), fostul patron de la FC Brașov, petrece seară de seară pe litoralul românesc. Recent, el a fost surprins alături de prieteni la un local de fițe din Mamaia. În imaginile publicate de prosport.ro, Ioan Neculaie apare cu un nou look, mult întinerit la trei ani după ce a fost eliberat din închisoare.

De altfel, după eliberarea din penitenciar, în 2018, Ioan Neculaie a suferit o transformare fizică uluitoare. Fostul patron al FC Braşov a trecut pe la estetician, după cum nota, pe momentul respectiv, Fanatik şi a făcut unele „ajustări”.

Fostul patron FC Brașov, Ioan Neculaie, transformare fizică uluitoare cu botox și efecte speciale, după ce a ieșit de la pușcărie

 

Ioan Neculaie a fost eliberat condiţionat în iunie 2018, după şase luni de închisoare. El a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor.    

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv, în noiembrie 2017, la închisoare pentru un an și sase luni, prin contopirea a două sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munțiilor.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, eliberat condiționat după șase luni de închisoare

Condamnarea a venit după ce afaceristul a tras cu o armă de vânătoare în roțile propriei mașini când a observat că la una avea pană. Potrivit presei locale, el a făcut acest gest pentru că s-ar fi enervat pe șoferul său. În urmă incidentului, la perchezițiile de acasă și de la birou, anchetatorii au găsit arme și muniție care nu erau păstrate conform legii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.