Lucian Pătrașcu îi solicită președintelui „New FC Braşov” transparenţa pe care nu a oferit-o Coliban: „Vrem să ştim ce pe se duce 1 milion de lei de la bugetul local”

Consilierul local PSD Lucian Pătraşcu a solicitat public, într-o conferinţă de presă susţinută azi, ca primarul Allen Coliban să pună la dispoziţia aleşilor locali, atât un deviz de cheltuieli pentru asociaţia FC Braşov Steagu Renaşte, cât şi contractele angajaţilor. 

„New FC Braşov” a primit de la bugetul local o finanţare de un milion de lei, iar Lucian Pătraşcu spune că, la fel ca şi în alte cazuri, nu au existat prea multe explicaţii privind destinaţia acestor sume. În plus, nici contractele de la „New FC Braşov” nu au fost puse la dispoziţie, aşa cum s-a solicitat.  

„Domnului primar Coliban se pare că îi place să nu respecte legea! Au trecut mai bine de două luni de zile de când domnul Coliban refuză să facă publice contractele pe care dânsul le cunoaşte! Condamn total modul greșit de abordare în şedinţele de Consiliu Local, când în calitate de primar, domnul Coliban a cerut aprobarea sumei de 1 000 000 lei, iar noi, consilierii locali și toți brașovenii nu am avut posibilitatea să cunoaștem destinația banilor, respectiv ce sume încasează Președintele, antrenorul și antrenorul secund”, a spus Lucian Pătraşcu. 

Cu această ocazie, liderul grupului PSD i-a făcut aceeaşi solicitare şi preşedintelui „New FC Braşov”, Ioan Mărginean. 

„Pe acestă cale, îi solicit public dlui Președinte – Marginean Ioan, să facă publice aceste contracte, pentru că sunt plătite din bani publici și este normal ca noi, consilierii și brașovenii să știm care este devizul de cheltuieli pentru Asociația FC Brașov – Steagul Renaște”, a mai spus Pătraşcu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.