O victimă şi un vehicul avariat serios, în urma unui accident de pe şoseaua Cristianului

Un autovehicul s-a făcut praf azi, pe şoseaua Cristianului, după ce s-a ciocnit de un altul, în zona din faţa terminalului RATBV  Bartolomeu-Municipal. Incidentul a avut loc după ora 13.00, iar în urma coliziunii a rezultat o victimă, care a necesitat transportul la spital, pentru îngrijiri şi investigaţii amănunţite. 

„Pe Șoseaua Cristianului din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule. În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0. Polițiștii Biroului Rutier Brașov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Zona din faţa terminalului RATBV este una unde s-au produs destul de frecvent astfel de accidente. Acum, cu aproximativ 200 de metri înainte de locul unde se intersectează Şoseaua Cristianului şi Calea Făgăraşului este în curs de amenajare un sens giratoriu, care să permită accesul spre viitoarea piaţă de lângă Altex. Este de aşteptat însă ca acest sens giratoriu să îi facă pe şoferi să mai reducă din viteză, înainte de intersecţia din faţa terminalului RATBV. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.