Șinca Nouă are oficial un nou primar

Şinca Nouă are oficial un nou primar, după ce ieri Adrian Ciocan a depus jurământul. Ciocan este candidatul propus de PNL la alegerile parțiale de luna trecută. El a fost primar interimar aproape un an, după ce fostul edil, Dumtitru Flucuș, a fost ales deputat în Parlamentul României, tot pe listele PNL. 

„Angajamentele asumate în fața cetățenilor, care l-au ales cu un vot covârșitor, sunt cele mai puternice contracte pe care un primar le poate semna, așa încât respectarea acestora devine prioritară și obligatorie! Îi doresc mult succes lui Adrian Ciocan! Sunt convins că va reuși să ducă la bun sfârșit proiectele începute, că va avea multe proiecte noi, iar la finalul acestui mandat șincanii vor fi convinși că au ales bine!”, a declarat preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, după la ceremonie.

Adrian Ciocan a fost în funcţie la data de 27 iunie, cu 632 de voturi, reprezentând 56,78% dintre cele 1.113 valabil exprimate. Alegerile din Şinca Nouă au fost organizate după ce fostul primar, Dumitru Flucuş a demisionat, pentru a prelua un mandat în Camera Deputaţilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.