Tânără din Braşov, împuşcată în cap de iubitul italian

O tânără de 20 de ani din judeţul Braşov a fost împuşcată în cap cu un pistol cu aer comprimat, de către iubitul său, un italian de 47 de ani. Cei doi se aflau într-o locuinţă dintr-un cartier rezidenţial comuna Tărlungeni şi au băut împreună, înainte ca lucrurile să degenereze într-o ceartă, scrie spynews.ro. 

Bărbatul ar fi început să o lovească cu pumnii şi picioarele şi apoi a scos pistolul cu aer comprimat pe care îl deţinea, împuşcând-o în zona capului.  Femeia a apucat să sune imediat la numărul de urgență, 112, și să povestească pe scurt cele întâmplate. 

Un echipaj de salvare a ajuns de urgenţă la faţa locului şi a transportat-o la spital pe tânăra rănită. Medicii s-au ocupat de starea de sănătate a româncei, în timp ce Poliția a ajuns la locuinţa unde s-a petrecut incindentul. Bărbatul italian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie prezentat în fața procurorilor.

După primele cercetări poliţiştii au descoperit că bărbatul nu deținea permis de port armă. În acest moment, cetățeanul italian este cercetat pentru violență în familie, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.