Capacele de canal din Centrul Civic, furate de „reciclatori”. Apelul civic al Companiei Apa: Sesizaţi furturile, lipsa capacelor poate duce la accidente grave

Compania Apa a constatat în ultima perioadă că au început tot mai des să dispară capacele de fontă de pe canale, în zona Centrului Civic. De aceea, reprezentanţii societăţii fac apel şi la braşoveni, când observă astfel de situaţii, să anunţe la dispecerat sau la unul dintre mail-urile companiei. 

În ultima lună, în baza sesizărilor și a verificărilor realizate pe străzile Dobrogea, Griviței, Victoriei și Mihail Kogălniceanu, Compania Apa a intervenit și a înlocuit capacele de canal furate chiar de mai multe ori la aceeași adresă. Lipsa acestor capace prezintă pericol de accidentare, mai ales în cazul în care furtul se petrece în timpul nopții.

Potrivit biroului de comunicare al Companiei Apa, există zone unde au dispărut 10 – 15 10 – 15 capace de la aceleași adrese.

„Facem apel către toți locuitorii Brașovului să ne sprijine în identificarea responsabililor acestor acte, sesizând Poliția în cazul în care sunt martorii unei astfel de infracțiuni sau Compania Apa la numărul de telefon 0268/926, pe adresa de e-mail clienti@apabrasov.ro sau prin formularul de pe www.apabrasov.ro. O altă cale simplă este un mesaj cu fotografie trimis pe pagina de Facebook oficială, însoțit de adresă pentru intervenție”, a transmis Compania Apa, într-un comunicat de presă. 

 

De asemenea, Compania face apel şi către reprezentanții Poliției Locale Brașov de a verifica mai des zonele menționate și de a interveni rapid în cazul unei sesizări pe această temă. 

„Compania Apa nu poate interveni constant în toate zonele unde aceste capace au fost furate și atenționăm populația că se pot produce accidente. De aceea, în spiritul unui spirit civic, îi rugăm pe cetățeni să ne ajute în acest demers”, a mai transmis societatea. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.