Lucian Pătrașcu, mustrat de Alexandra Crivineanu în ședința Consiliului Local Brașov

Ședința maraton a Consiliului Local Brașov din 29 septembrie „s-a lăsat” și cu o sancțiune, consilierul local Lucian Pătrașcu (PSD), primind o „mustrare” din partea președintelui de ședință, Alexandra Crivineanu (PSD), colega sa de partid. 

Sancțiunea a fost aplicată la solicitarea primarului Allen Coliban, care, în timpul ședinței, dar și la finalul ei, a considerat calomnioase unele afirmații ale lui Lucian Pătrașcu. În aceste condiții el i-a solicitat președintelui de ședință să îl sancționeze cu avertisment verbal pe Pătrașcu, având în vedere că acesta este la prima abatere. Alexandra Crivineanu a ținut cont de solicitarea primarului, astfel că liderul Grupului PSD a primi un „avertisment verbal”. 

Primarul i-a reproşat consilierului social-democrat că a avut mai multe intervenții în care a reclamat „ilegalități” ale edilului. 

Alexandra Crivineanu a fost aleasă miercuri președinte de ședință pentru o perioadă de trei luni. Ea a primit majoritatea voturilor (14), într-o cursă în care a avut doar un contracandidat de la USRPLUS, PNL preferând să nu vină cu o propunere proprie. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.