Manager nou la Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov

Începând cu data de 11 septembrie 2021, Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov va avea un nou manager interimar, în persoana dr. Petru Iulian Ifteni – medic primar specialitatea Psihiatrie, doctor în medicină, şef de secţie la Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, profesor universitar, prodecan la Facultatea de Medicină a Universităţii „Transilvania”. 

Acesta îl înlocuieşte pe dr. Nicuşor-Florin Bîgiu, care a îndeplinit şi el funcţia de manager interimar.

La finele lunii august, la Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov a fost organizat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager, însă procedura nu a putut fi finalizată prin ocuparea postului.  Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov a organizat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager, însă în termenul stabilit pentru depunerea dosarelor de concurs a existat un singur dosar depus, care a fost respins deoarece nu a îndeplinit condițiile legale, postul de manager rămânând în continuare vacant.

„Având în vedere funcția de manager vacantă și necesitatea bunei funcționări a Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, în condițiile art. 177 alin. (5) și (6) din Legea nr. 95/2006, am decis să-l numim în funcţia de manager interimar pe domnul profesor universitar dr. Ifteni Petru Iulian, până la revocarea unilaterală din funcție sau până la ocuparea postului prin concurs, dar pe o perioadă nu mai lungă de 6 luni. Avem încredere în capacitatea domniei sale de a manageria acest spital important din Braşovului, mai ales că şi până acum a deţinut o funcţie de conducere în cadrul unităţii spitaliceşti şi are inclusiv studii universitare în domeniul economic”, a spus Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov. 

Doctorul Petru Iulian Ifteni exercită în prezent funcția de şef de secție la Secția Clinică Psihiatrie 3 din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, fiind medic primar în specialitatea Psihiatrie, profesor universitar şi prodecan al Facultății de Medicină din cadrul Universităţii Transilvania. 

De asemenea, este absolvent al Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor – specializarea Management, din cadrul Universității Transilvania, precum și al Studiilor universitare de masterat în domeniul Sănătate – programul de studii „Managementul strategiilor preventive și politici sanitare” din cadrul Universității braşovene. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.