RATBV face modificări temporare pe liniile care circulă în Tractorul

RATBV face câteva modificări duminică, pe liniile care circulă pe străzile 13 Decembrie şi Zaharia Stancu. Acestea intervin ca urmare a desfăşurării competiţiei de alergare pe şosea „Braşov Running Festival”.

Astfel, între orele 10.30 – 12.30, circulația autobuzelor pe linia 15, pe traseul Avantgarden – Triaj va fi suspendată, iar în același interval orar autobuzele și troleibuzele care circulă pe strada 13 Decembrie nu vor opri în stația „Colegiul N. Titulescu”, pe sensul spre capătul de linie „Rulmentul”. De asemenea, pentru a asigura desfășurarea competiției amintite în cele mai bune condiții de siguranță, duminică pe liniile 7 și 8 vor fi introduse în circulație autobuze.

Pe parcursul desfășurării competiției sportive pot apărea și eventuale alte schimbări temporare, determinate de măsurile operative dispuse de agenţii Poliţiei Rutiere pe traseul de concurs. Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca, imediat după finalizarea evenimentului, să reluăm circulaţia potrivit orarelor și traseelor obişnuite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.