Votul online la alegerile din USR-PLUS a fost suspendat după nici cinci ore. Motivul: link-ul a ajuns şi la persoane din afara partidului

Conducerea USR-PLUS a decis oprirea votului pentru alegerea președintelui partidului și reluarea sa joi dimineață după ce a constatat că au fost situații în care linkul de vot a fost trimis și unor persoane care nu mai erau membre de partid, scrie Hotnews.
Alegerile interne pentru noua conducere a USR PLUS, după fuziune, au început azi dimineaţă şi se desfăşoară exclusiv online. 
 
În aceste condiții, până joi conducerea partidului vrea actualizarea registrului electoral.
 
Începând de miercuri, 15 septembrie, membrii USR PLUS votează noul președinte ale partidului rezultat în urma fuziunii dintre USR și PLUS. Votul se desfășoară online, prin intermediul unei platformei securizate, în două tururi, dacă niciunul dintre candidați nu reușește să obțină peste 50% din voturi în primul tur.
 
Votul se desfăşoară după următorul program: 
 
Turul 1 – start vot 15.sep. 10:00 am, stop vot: 22.sep. 10:00 am
Turul 2 – start vot: 23.sep. 10:00 am, stop vot: 30.sep. 10:00 am
 
Aproximativ 50.000 de membri vor vota noul președinte USR PLUS. În competiția internă s-au înscris trei candidați: Dan Barna,  Dacian Cioloș și braşoveanul Irineu Darău.
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.