Colegiul de Informatică din Brașov mai are nevoie de mici „retușuri” pentru a obține autorizația ISU

Reabilitarea energetică a Colegiului de Informatică  „Grigore Moisil” din Brașov nu au fost suficiente pentru ca această unitate să obțină autorizația de protecție la incendiu.

Astfel, în urma unor verificări ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov s-a constatat că, pentru obține autorizația, mai este nevoie de mici „retușuri”.

Pentru ca liceul brașovean să între în legalitate în ceea ce privește autorizația ISU, Primăria Brașov a lansat o licitație cu o valoare estimată de 60.475 de lei, fără TVA, pentru realizarea unor „corecturi”. În cazul în care, în urma acestei licitații se va semna contractul cu un constructor, acesta va avea la dispoziție 15 zile pentru a realiza, printre altele, modificări la instalația electrică, montarea unor becuri speciale sau a unor panouri de afișaj.

Lucrările de reabilitare energetică a colegiului brașovean au fost finalizate anul trecut, și au fost făcute în baza unor documentații tehnice din anul 2017. Prin acest proiect au fost reabilitate ambele corpuri ale liceului, iar printre altele, au fost refăcute complet instalațiile electrice, termice, sanitare și cele de apă și canalizare. De asemenea, au fost schimbate elementele de tâmplărie, au fost renovate toate spatiile interioare, iar corpurile de clădire au fost izolate termic. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.