O nouă linie de transport metropolitan în județul Brașov. De azi, RATBV pune în funcțiune şi linia 412 spre Sânpetru

De azi circulă o nouă linie de transport metropolitan spre Sânpetru, cu plecare din terminalul de la Sânpetru. Linia va avea următorul traseu: Rulmentul – Sfantul Andrei – Triajului – Cartier – Biserica Ortodoxă – Centru Sânpetru – Rahovei – Morii Sânpetru. 

Potrivit orarului stabilit de operatorul de transport public RATBV, linia 412 va avea, în timpul săptămânii 5 curse – două curse dimineața si tre curse dupa amiaza pentru a prelua din incarcarea liniei 420 la orele de varf.

Tot de azi vor interveni unele modificări în circulaţia liniei 410  Braşov/ Rulmentul – Subcetate, anunţă primăria comunei Sânpetru: 

„Vor interveni modificări pe linia 410 Rulmentul – Subcetate, în urma solicitărilor venite din partea locuitorilor cartierului Subcetate: 4 curse noi si 2 curse la care se modifica programul. La linia 411 modificarile nu sunt substanţiale, am renunţat la o cursa pentru că aceasta nu era utilizată. Mulţumim tuturor cetăţenilor care folosesc transportul în comun şi celor care au venit la întâlnirile organizate pe tema îmbunăţăţirii programului transportului în comun din Sânpetru”, a transmis primăria.

Aceste modificari vor costa Consiliul Local Sânpetru aproximativ 11.000 lei/ lună.

În prezent, localitatea Sânpetru este deservită și de linia 420, care circulă pe ruta Brașov/ Rulmentul – Sânpetru – Bod, de linia 410 Rulmentul – Subcetate şi linia 411 Rulmentul – Sânpetru Residence.
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.