Oficierea căsătoriilor la Brașov, numai pentru cei cu Certificat verde sau test negativ. Primăria impune și o limită de participanți la ceremonie

Căsătoriile la Braşov se vor face numai cu respectarea tuturor măsurilor anti-COVID. Astfel, Primăria Braşov anunţă că toți participanții la oficierea căsătoriei – cei doi miri, martorii, invitații, fotograful și videograful, vor putea participa doar dacă fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală, pe baza certificatului verde sau a testului negativ.

Măsura se aplică din 27 octombrie (data primei oficieri după intrarea în vigoare a noilor restricții), având în vedere intrarea în vigoare a noilor măsuri pentru limitarea riscului de de răspândire a COVID -19, aprobate prin Hotărârea de Guvern 1.130/22.10.2021.  În cazul testului RT-PCR, acesta nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore, iar în cazul unui test antigen rapid, rezultatul nu trebuie să fie mai vechi de 48 de ore.

Numărul maxim de participanți la ceremonia de oficiere a căsătoriei este de 20 de persoane (miri, martori, invitați, fotograf și videograf). 

La Braşov, săptămâna aceasta sunt programate 13 căsătorii, prima fiind miercuri, 27 octombrie, iar cele mai multe fiind sâmbătă, 30 de octombrie, când sunt programate 9 căsătorii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.