FOTO. Funcționarii Primăriei Brașov au fost evacuați azi din clădire. 10 echipaje de stingere a incendiilor și SMURD au fost mobilizate

Funcționarii din Primăria Brașov au fost evacuați azi, din cauza unui incendiu de proporții ce a care a cuprins întreaga clădire, pornind de la subsolul până la acoperiș. Incendiul s-a soldat cu două victime, evacuate de la primul etaj, care au primit primul ajutor la fața locului.

Acesta este doar scenariul unui exercițiu care a avut loc ayi la Primăria Brașov, cu intervenție din partea a zece echipaje de stins incendii și ale SMURD. Exercițiul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” Brașov și Serviciul voluntar pentru Situații de Urgență din Brașov.

„Oamenii nu au fost anunțați oficial de acest exercițiu, pentru că unul dintre obiective a fost să vedem care este reacția personalului într-o situație de acest gen. La o primă evaluare, operațiunea a decurs binișor. De fiecare dată când organizăm astfel de exerciții identificăm probleme pe care, ulterior, le remediem. Nu ne putem aștepta ca totul să meargă șnur, așa cum scrie în proceduri. De aceea organizăm și astfel de exerciții, pentru a identifica punctele slabe și a lua măsuri de îmbunătățire”, a declarat colonel Lucian Marciu, inspector șef la ISU Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.