Primăria Prejmer caută o „poliție locală” privată. Firma se va ocupa și de paza casieriei Primăriei

Primăria Prejmer a lansat o licitație pentru contractarea unei firme care să se ocupe de paza unor obiective din comună, dar și să asigure ordinea publică în timpul unor evenimente. Conform informațiilor disponibile pe site-ul platformei electronice de achiziții, valoarea estimată a contractului, cu o durată de 24 de luni, este de 571.300 de lei cu tot cu TVA. Practic, firma va îndeplini atribuțiile unei poliții locale pe linie de pază și ordine publică. Singurele lucruri pe care nu le va face vor fi controalele. 

Printre altele, firma va asigura paza casieriei primăriei, unde este și un buton de alarmare. De asemenea, în cazul unor incidente la acest obiectiv, tot firma va trebui să intervină în maxim 7 minute ziua sau 8 minute noaptea, cu posibilitatea de prelungire cu 4 minute în cazul unor fenomene meteo extreme. 

Aceeași firmă se va ocupa și de paza școlilor și de monitorizarea căminelor culturale, a zonelor de blocuri, a drumurilor agricole și pășunilor. De asemenea, operatorul privat de pază se va ocupa și de asigurarea ordinii publice în timpul unor evenimente culturale, târguri sau altor acțiuni publice. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.