Primarul Coliban îi îndeamnă pe brașoveni să plătească parcările: „Este treaba noastră să reglementăm situaţia juridică”

Primarul Braşovului, Allen Coliban, îi îndeamnă pe braşoveni să plătească parcările publice pe care le folosesc, indiferent de stadiul în care se află, în prezent relaţia procesuală cu operatorul P&P. Edilul a făcut această declaraţie vineri, după ce şi-a prezentat raportul de activitatea la împlinirea unui an de mandat, întrebat fiind care este stadiul proceselor pe care Primăria Braşov le are în desfăşurare cu operatorul parcărilor publice din municipiu.

Allen Coliban a precizat că operatorul virează, conform contractului, redevenţele datorate bugetului local, în ciuda faptului că există un proces pe rol, privind contractul pe care Municipalitatea l-a reziliat unilateral.

„Dintr-o perspectivă a banului public și a raportului Curții de Conturi, faptul că se încasează această redevență este un lucru bun. Dintr-o perspectivă a legalității operării acestor locuri de parcare, este un lucru rău. Pe de altă parte, avem un regulament în vigoare, care impune plata acestor locuri de parcare. Prin urmare, toți cei care folosesc parcările, să le plătească. Este treaba noastră, la nivel administrativ și juridic să reglementăm situația juridică legată de contract. Avem o acțiune în instanță, prin care am solicitat ca toți banii încasați în urma operării parcărilor publice să ne fie dați”, a declarat Allen Coliban, care a precizat că Poliţia Locală face controale şi aplică amenzi acolo unde constată neplata serviciilor de parcare.

Îndemnul primarului, către braşoveni, de a plăti parcările publice pe care le folosesc vine după la rezilierea unilaterală a contractului cu P&P, prin toate canalele de social media, Coliban le comunica braşovenilor că nu trebuie să plătească locurile de parcare, întrucât contractul cu operatorul nu mai este în vigoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.