RATBV introduce mai multe autobuze la sfârșitul săptămânii, pe una dintre liniile spre Stupini

RATBV SA, operatorul de transport public din Brașov, va suplimenta capacitatea liniei 41, în zilele de 30 octombrie 2021 și duminică, 31 octombrie 2021. Decizia a fost luată pentru a asigura o bună legătura între capătul de linie Livada Poştei şi staţia „Cimitirul Central” (capăt de linie în cartierul Stupini), având în vedere fluxul mare de călători ce se înregistrează în fiecare an, în această perioadă, dar şi pentru a oferi condiţiile de călătorie în care să se poată menține distanțarea fizică între călători. 

Astfel, pe traseul liniei 41, exclusiv pe tronsonul cuprins între Livada Poștei și stația „Cimitirul Central” și retur, în zilele de sâmbătă și duminică ale acestei săptămâni, vor circula mai multe autobuze.

Potrivit noului grafic de circulație temporar se va asigura în cele două zile un autobuz la fiecare circa 30 de minute în intervalul orar 8.00 – 18.00. În staţiile de pe traseu şi pe site-ul RATBV S.A., respectiv www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”, vor fi afişate orele de plecare în cursă suplimentare programulului de circulaţie existent.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.