Trei tineri, prinși cu spray-ul în mână, în timp ce mâzgăleau panourile din stațiile RATBV

Trei așa-ziși artiști urbani au fost prinși în timp ce își goleau spray-urile cu vopsea pe panourile din stațiile RATBV și pe vitrinele magazinelor. Tinerii au fost identificați datorită colaborării dintre dispeceratele celor două instituții, RATBV și Poliția Locală.  

Astfel, în urma unui apel de la Dispeceratul RATBV, polițiștii locali brașoveni au mers la stația RATBV de la intersecția străzilor Hărmanului și Vlahuță, unde au depistat trei tineri care mâzgăleau cu vopsea panourile din stația de autobuz, dar și stâlpii și vitrinele unei societății comerciale. După identificare, cei trei tineri (un minor de 15 ani și doi tineri de 18 și 21 de ani) au predat polițiștilor locali de bună voie „arsenalul”. Erau dotați cu 18 tuburi spray paint, un marker negru și un corector.

Tinerii au fost sancționați cu câte 400 de lei, iar minorul cu 250 de lei. 

 

Conform informațiilor Poliției Locale Brașov, cei trei au acționat după șablon, în care unul dintre ei desenează, iar celălalt sau ceilalţi stau la pândă. Când poliţiştii locali îşi fac apariţia, se anunţă unii pe alţii. De data aceasta, desenatorii nu au avut timp să „se retragă”. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.