INCIDENȚA COVID – 01.11.2021. Numărul infectărilor, în ușoară scădere în județ și în municipiul Brașov/ Vaccinările au crescut de 20 față de acum două săptămâni

Foto: Getty Images

Incidența cazurilor de COVID este în ușoară scădere la Brașov. Datele publicate azi de Direcția de Sănătate Publică Brașov (DSP) arată că în județ se înregistrează 10,23 de cazuri la mia de locuitori, cifra fiind valabilă pentru perioada ultimelor 14 zile. Ieri, la nivelul județului, incidența era de 10,38 la mie. Municipiul Brașov înregistrează, de asemenea, o ușoară scădere, azi având o rată de infectare sub 13 la mie – 12,77, față de 12,97 ieri. 

Sânpetru este în continuare localitatea cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19, însă și aici se înregistrează o scădere sub 17 la mie, cât a fost maximul zilele trecute. Datele DSP arată azi o rată a infectărilor de 16,71 de cazuri la 1000 de locuitori în Sânpetru. 

În paralel cu aceste date, dirctorul Direcției de Sănătate Publică Brașov, Claudia Bularca a precizat azi, într-o conferință de presă, că în județul Brașov a crescut foarte mult, în ultimele două săptămâni, numărul vaccinărilor. Dacă la jumătatea lunii octombrie se vorbea despre o medie de 230 de vaccinări anti-COVID pe zi, acum media a urcat până la 4.500 pe zi. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.