Serviciul Public Județean de Protecția Plantelor Brașov se va ocupa de întreținerea pistei aeroportului de la Ghimbav

Consiliul Județean Brașov va suplimenta bugetul Serviciului Public Județean de Protecția Plantelor, afla în subordinea sa, astfel încât angajații acestei instituții să poată f plătiți pentru lucrările de întreținere care se fac la pista Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav. Pista a fost primul element finalizat, din aeroport, încă de acum șase ani, însă ea are nevoie de lucrări de întreținere pentru a nu se deteriora până când vor fi finalizate și celelalte lucrări, probabil la finele anului 2022. Iar Serviciul Public Județean de Protecția Plantelor, care nu avea suficientă activitate, a primit această sarcină. În proiectul de Hotărâre de Consiliu Județean care va fi supus aprobării la vineri, pentru rectificarea bugetului județului Serviciul Public de Protecția Plantelor Brașov a solicitat suplimentarea cu 85.000 lei a cheltuielilor cu bunurile și serviciile.

„Având în vedere că lucrările de întreținere periodică a pistei de aterizare decolare a Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav au fost atribuite Serviciului Public Județean de Protecția Plantelor Brașov și creditele alocate în bugetul de venituri și cheltuieli al instituției sunt insuficiente, propunem suplimentarea cheltuielilor de bunuri și servicii”, se arată în raportul de aprobare a hotărârii de Consiliu Județean privind rectificarea bugetului județean, ce va fi dezbătută în ședința de plen din 26 noiembrie. Pista de aterizare decolare are o lungime de 2.820 de metri și fost finalizată în anul 2014.

Lucările la pistă au început în anul 2012 și au fost executate de firma Vectra Service SRL, contra sumei de 12,7 milioane de euro. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.