Arafat: Petrecerile private – nunți, botezuri, sunt în continuare restricționate

Raed Arafat, șeful DSU, a anunțat în conferință de presă principalele măsuri adoptate de CNSU și care vor fi prezentate guvernului spre aprobare. Petrecerile private de genul nunților,botezurilor rămân în continuare interzise. Petrecerile de Anul Nou ale restaurantele comportă certificat verde, dar petrecerile stradale vor fi accesibile tuturor. ”Situația noastră e una mai bună decât acum două săptâmâni astfel încât am luat niște decizii în consecință”, a declarat Arafat.

”Se propune menținerea restricțiilor privind organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte, spectacole, cursuri de instruire, workshopuri, conferințe sau alte tipuri de întruniri, organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive și altele asemenea), precum și a întrunirilor de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment în spații deschise sau închise și desfășurarea acestora în condițiile punctelor”, se arată în decixzia CNSU.

Printre propunerile care se iau în discuție sunt ridicarea carantinei de noapte pentru cei nevaccinați, extinerea programului pentru agenții economici, până la ora 22.00, organizarea petrecerilor de Revelion la rrstaurante, cu certificat verde sau petrecerile stradale de Revelion.

 
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.