Consiliul Judeţean îşi aduce site-ul în secolul XXI: video-conferinţe, registratură online, newsletter şi asistenţă servicii online

Consiliu Judeţean Braşov îşi reface site-ul oficial astfel încât aceasta să fie compatibil cu tehnicile actuale online, în ceea ce priveşte securitatea. Actualul site al administraţiei judeţene a fost creat în 2011. Consiliul Judeţean a lansat un anunţ de licitaţie pentru a contacta servicii de IT aferente modernizării platformei sale. Contractul este estimat la 134.000 de lei fără TVA, ofertele din partea firmelor interesate fiind aşteptate până la 15 decembrie. Câştigătorul licitaţiei va avea la dispoziţie 120 de zile lucrătoare pentru a realiza noul site al Consiliului Judeţene.

Noua platformă va fi refăcută în aşa fel încât să rezolve probleme identificate în acest moment şi să se adapteze mai bine dispozitivelor mobile.

Noul site urmează să aibă un modul de video-conferinţe, integrat cu platforma Zoom, pentru a permite operarea directă a video-meetinng-urilor direct din pagina instituţiei şi a oferi oportunitatea vizionării înregistrărilor şi după încheierea lor. De asemenea, site-ului va avea o hartă interactivă, ce va permite vizitatorilor să vadă punctele de interes, grupate pe categorii, prin intermediul Google Maps, dar şi o secţiune de „Newsletter”, care va permite vizitatorilor să se aboneze și să primească, săptămânal, un mail care va conține, în funcție de solicitări, comunicate, hotărâri de Consiliu Județean sau alte informații. O altă noutate a site-ului Consiliului Judeţean va fi serviciul de registratură online, unde persoanele abonate pot încărca diferite documente. Prin intermediul noului site se vor putea face și programări online la audiențe, se vor putea depune sesizări, vor putea fi completate chestionare online. De asemenea, rând, site-ul va avea și un „asistent” pentru persoanele cu nevoi speciale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.