FOTO Sania lui Moș Crăciun a făcut o oprire la Centrul de zi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc „Astra”

A devenit deja o tradiție vizitarea, în prag de sărbători, a echipei și a beneficiarilor Centrul de îngrijire de zi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc “Astra”. Anul acesta, din sania lui Moș Crăciun au coborât echipa inițiativei civice Brașovul pe Primul Loc, Trupa Compact și Developers Hub, reprezentat de Cristina Timariu, care au încercat să sufle puțin praf de stele peste dorințele copiilor.

 

 

Am fost primiți cu colinde pregătite de cei mici, iar Moș Crăciun nu s-a lăsat așteptat prea mult. A avut tolba plină de cadouri și vorbe cum numai un bătrân înțelept ar ști să spună, iar spre bucuria celor mici, Monel Puia (Trupa Compact) le-a oferit sfaturi despre cum să își mențină o respirație corectă sau cum să-și gestioneze emoțiile.

Centrul de îngrijire de zi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc “Astra” este un proiect realizat după 2014, de fostul consilier local  (ulterior viceprimar) Costel Mihai, cu sprijinul și implicarea echipei Direcției de Asistență Socială Brașov.

Acesta oferă servicii de consiliere psihologică, activități culturale și recreative pentru copiii care se află în situații de risc, așa cum sunt, de exemplu, cei cu părinți plecați în străinatate sau copiii cu situații speciale.

„Este o bucurie să revin la acest centru, unde știu că personalul este unul de excepție și în totalitate implicat în activitățile și dezvoltarea celor mici. Anul acesta, bucuria este cu atât mai mare cu cât am putut organiza un astfel de eveniment alături de colegi și prieteni dragi mie”, a spus Mihai Costel-reprezentant al initiativei civice Brașovul pe primul loc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.