FOTO&VIDEO. Numeroși brașoveni au asistat la ceremonia de 1 Decembrie de pe Bulevardul Eroilor. Față de alți ani, cerul Brașovului nu a mai fost survolat de avioane

Numeroși au ignorat temperaturile scăzute și au ieșit în centrul Brașovului, pe Bulevardul Eroilor, pentru a asista la parada de 1 Decembrie. Având în vedere epidemia de coronavirus, ceremonia a fost una mai scurtă, durând aproximativ trei sferturi de oră. Evenimentul s-a desfășurat fără nici un incident. 

Conform protocolului, ceremonia a început cu trecerea în revistă a trupelor de către prefectul județului, Cătălin Văsii. 

După acest moment a fost intonat Imnul Național, apoi a urmat un ceremonial religios, oficiat de un sobor de preoți condus de protopopul Brașovului, Dănuț Benga. De asemenea, în timpul evenimentului, prefectul Brașovului a citit mesajul Guvernului României, cu ocazia Zilei Naționale a României. 

Momentul cel mai așteptat de către brașoveni a fost parada militară.

Astfel, pe Bulevardul Eroilor au defilat militarii de la Brigada 2 Vânători de Munte, precum și trupe ale Jandarmeriei, Poliției Naționale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență (SMURD și Pompieri). Spre deosebire de alți ani, cerul Brașovului nu a fost survolat de avioane. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.