La Râşnov s-a reinventat conceptul de „bradul nostru”: pomul de Crăciun de pe strada Predealului a fost furat de două ori într-o săptămână

La Râşnov, brazii de Crăciun puşi pentru a împodobi strada par a fi în permanent pericol de dispariţie. S-a întâmplat deje de două ori, într-o săptămână cu bradul de Crăciun amplasat de primăria oraşului pe Şoseaua Predeal şi împodobit cu globuri de experior.

Bradul de pe Şoseaua Predealului a fost instalat prima dată pe 14 decembrie 2021, Primăria Râşnov răspunzând astfel cetăţenilor, care au solicitat ca şi alte zone din localitate, în afara centrului, să fie împodobite de sărbători. Bradul de pe Şoseaua Predealului nu a supravieţuit mai mult de două zile până să dispară cu tot cu instalaţia cu care a fost împodobit, spun reprezentanţii administraţiei locale.  Pe 21 decembrie, primăria Râșnov a instalat un nou pom de Crăciun în zona respectivă.  Soarta acestuia a fost aceeaşi: la puţin timp a dispărut, pentru a ajunge în casa vreunui cetăţean care nu a vrut să „arunce” banii proprii pe un brad.

Totuşi, dacă prima dată, pomul a dispărut cu totul, acum, pentru că nu a putut fi luat integral din suport, el a fost tăiat de la jumate și furat.

După această experienţă, Primăria Râşnov anunţă că nu va mai veni cu încă un brad pe Şoseaua Predealului. Şi este posibil ca anii următori, reprezentanţii administraţie ilocale să se gândească de două ori înainte de a răspunde acestor doleanţe.

„Chiar dacă s-a dorit ca astfel de pomi să fie montați în toate cartierele orașului, pentru a fi împodobiți de către localnici, în zona respectivă (Şoseaua Predealului, n.n), anul acesta nu va mai exista niciun astfel de brad”, a transmis Primăria Râşnov

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.