Autobuzele RATBV, program special de sărbători

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor faptul că în perioada următoare mijloacele de transport în comun vor circula după următorul program:

  • În zilele de 25 și 26 decembrie 2021, precum și în zilele de 1 și 2 ianuarie 2022: orare corespunzătoare unor zile de duminică, cu mențiunile că ultimele plecări în cursă în ziua de 31 decembrie vor avea loc la orele 21.00, iar primele plecări în traseu în ziua de 1 ianuarie 2022 vor fi la orele 07.30;
  • În toate celelalte zile autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit graficelor obișnuite din zilele lucrătoare.

După aceleași orare se va circula şi pe toate traseele din zona metropolitană. Pentru evitarea oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, călătorilor li se recomandă să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”.

Conducerea RATBV SA anunţă că angajaţii săi vor monitoriza cererea de transport existentă pe anumite linii frecventate cu precădere în zilele libere, ca de exemplu linia 20, și vor lua măsurile necesare pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților săi.

De asemenea, având în vedere că,  potrivit datelor primite la RATBV, în data de 23 decembrie 2021, aproape toate unitățile de învățământ situate în zona centrului vechi al orașului nu vor avea cursuri în format fizic, cursele de transport pentru elevi vor fi suspendate mâine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.