Avarie la încă un tronson din reţeaua de termificare din cartierul Florilor! Furnizarea agentului termic va fi reluată, în cel mai bun caz, joi dimineaţa

În această dimineaţă, echipele de intervenţie ale Serviciului Public Local de Termoficare Braşov (SPLT) va scoate ţeava veche care a fost avarată în cartierul Florilor, pe ambele trasee – tur şi retur şi o va înlocui cu alta nouă. Dacă până acum se vorbea despre un tronson de 24 de metri avariat, care necesită intervenţii, mai noi, reprezentanţii Primăriei Braşov anunţă că este vorba despre o bucată de 30 de metri, pe ambele trasee. 

„În această dimineață va fi scoasă țeava veche și va începe montarea celei noi. Este vorba de înlocuirea unui tronson de câte 30 de metri pe fiecare rețea, tur/retur, având în vedere că în cursul zilei de ieri s-a mai descoperit încă un tronson cu probleme. Ieri dimineață se estima înlocuirea unui tronson de 24 de metri”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. 

În cursul zilei de astăzi echipele SPLT speră să finalizeze lucrările de montare și sudare a celor două conducte noi și să se reia furnizarea de agent termic cel târziu mâine dimineață.

Vă reamintim că în cursul zilei de luni a fost identificată o avarie pe rețeaua de transport, Dn 500 mm, atât pe conducta de tur, cât și pe cea de retur. Aceasta este localizată în curtea Școlii Gimnaziale nr. 11. Marţi dimineaţa, echipele SPLT au sistat furnizarea agentului termic pentru 600 de apartamente și au început lucrările de reparații.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.