Curăţenie pe străzile principale ale Braşovului

De marţi, 15 februarie, mai multe echipe ale Comprest au început activitățile de curățare la rigolă pe străzile principale și de spălare a elementelor de semnalizare cum ar fi separatoarele de sensuri, ca parte a activităţilor din luna curăţeniei de primăvară

În cazul acestora, din cauza temperaturilor negative de pe timpul nopții, ele sunt demontate și spălate la sediul operatorului. Odată ce temperaturile pe timpul nopţii vor crește, se va începe spălarea și a parapeților de protecție din metal (liselor), activitate care se va derula la fața locului. Obiectivele acestei acțiuni este de a reduce cantitatea de praf (PM-uri) care ajunge în atmosferă și de a pregăti demararea campaniei de curăţenie de primăvară.

Aceste activități se vor derula pe următoarele străzi:

  • Lotul 1: Calea București, str. Carpaților, Str. Poienelor, str. Saturn, Str. Zizinului, str. Lacurilor, str. Stejarului, str. Brazilor, b-dul Valea Cetății, b-dul Muncii, str. Dobrogeanu Gherea, str. Toamnei, str. Hărmanului, str. N. Titulescu, str. N. Bălcescu, str. Mureșenilor, Șirul Livezii.
  • Lotul 2: str. Hărmanului, str. 13 Decembrie, str. Lungă, str. De Mijloc, str. Avram Iancu, str. Alexandru Ioan Cuza, b-dul Gării, b-dul Mihail Kogălniceanu, b-dul Victoriei, str. Stadionului, Șoseaua Cristianului, b-dul Griviței, str. Aurel Vlaicu, str. Mihai Viteazul, b-dul Alexandru Vlahuță, Calea Făgărașului, Calea Feldioarei. 

Elementele de semnalizare rutieră vor fi spălate în zilele în care se vor desfășura activitățile pe strada respectivă, în funcție de condițiile meteo.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.