FOTO. În premiera în Brașov, Cinema City duce vizionarea filmelor la un nivel superior, cu efecte 4DX

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România îşi deschide porţile pentru cinefilii din Brașov, noul cinematograf multiplex fiind amplasat în centrul orașului, în AFI Brașov. 

Un nou standard de a viziona filmele la cinema 

Cel de-al 28-lea multiplex Cinema City  își așteaptă spectatorii într-un spațiu ultra modern  care cuprinde 8  săli dotate cu tehnologie inovatoare la cele mai înalte standarde, complet digitalizate, cu sonorizare și imagine impecabile, dintre care un număr de 7 săli pentru vizionarea filmelor în format 2D și 3D, precum și o sală cu formatul special 4DX, care va permite spectatorilor să experimenteze filmele cu toate simțurile și va oferi senzația că fac parte din tot ceea ce se întâmplă pe Marele Ecran. 

Spectatorii vor descoperi în premieră noul standard de confort excepțional în vizionarea cinematografică: noile fotolii de lux cu design adaptat unei poziții perfecte, ușor de ajustat datorită spătarului rabatabil; forme ergonomice, materiale sustenabile premium, care contribuie la reproducerea fidelă a curburii lombare. Iar pentru relaxarea supremă, cele 1.044 de fotolii Cinema City sunt dotate cu suport dublu de băuturi și snack-uri.

Entertainment la superlativ cu 4DX

Tehnologia revoluționară 4DX permite spectatorilor să fie parte din film 100%, acțiunea de pe ecran fiind sicronizată cu efectele speciale. Scaunele mobile, soluțiile ambientale și efectele senzoriale de ultimă generație (apă, vânt, mișcare și miros) vor oferi cinefililor brașoveni o experiență cinematografică memorabilă.

Al șaselea cinematograf 4DX din România din cele 755 internaționale este acum deschis brașovenilor, iar cele 140 de scaune senzoriale vor ajuta spectatorii să trăiască la maxim producțiile momentului. 21 de senzații numai în sala 4DX – arome de cafea sau trandafiri, vânt puternic, fulgere intense, stropi de ploaie sau… ninsoare. Toate pot fi găsite în sala 4DX din Cinema City Brașov.

Investiția în cinematograful de la AFI Brașov se ridică la 7 milioane de euro. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.