FOTO-VIDEO. Avarie majoră la rețeaua de agent termic din cartierul Florilor

O avarie majoră s-a produs luni seara la rețeaua de transport agent termic in cartierul Florilor. Avaria este pe rețeaua de transport Dn 500mm, atât pe conducta de tur, cât și pe cea de retur. Ea este localizată în curtea Școalii Gimnaziale nr. 11.

 

„Având în vedere temperaturile negative din această noapte, am luat decizia sa nu oprim furnizarea de agent termic, cu condiția ca adaosul de apă caldă să nu fie peste limita de suportabilitate a pompajului. Mâine dimineață, pentru a putea începe reparațiile, Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) este nevoit să sisteze furnizarea de agent termic in cartierul Florilor. Vor fi afectați aproximativ 600 de abonați. Colegii de la SPLT vor interveni astfel încât până seara, dacă totul decurge fără alte incidente, lucrările de reparații sa fie terminate”, a transmis Primăria Brașov.

 

Rețeaua din cartierul Florilor este una dintre cele mai problematice, ea suferind multe avarii de-a lungul vremii.

 

 

Pentru această rețea de transport există un proiect de modernizare pe modelul celui din cartierul Tractorul. SPLT are un studiu de fezabilitate, la care trebuie actualizați indicatorii tehnico-economici.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.