VIDEO. Braşovenii din cartierul Florilor, fără căldură şi apă caldă până joi dimineaţă. Lucrările la reţeaua de termoficare avariată sunt mai complexe decât se estima

Intervenţia la reţeaua de transport agent termic din cartierul Florilor se va prelungi, avaria fiind mai gravă decât s-a preconizat. Lucrările necesare sunt mai complexe decât s-a estimat iniţial, au anunţat reprezentanţii Serviciului Public Local de Termoficare. Mai exact, va fi necesară înlocuirea, pe ambele reţele, tur-retur, a unor tronsoane de câte 24 de metri de conductă.

Conform precizărilor transmise de la Serviciul Public Local de Termoficare, cel mai scurt termen în care pot fi finalizate aceste lucrări este miercuri seara. Astfel, având în vedere starea acestei rețele de transport, un termen realist pentru reluarea furnizării de agent termic în sistem centralizat este joi dimineața.

 

 

Reamintim că o avarie majoră s-a produs luni seara la rețeaua de transport agent termic in cartierul Florilor. Avaria este pe rețeaua de transport Dn 500mm, atât pe conducta de tur, cât și pe cea de retur. Ea este localizată în curtea Școalii Gimnaziale nr. 11. Aceasta este localizată in curtea Școalii Gimnaziale nr. 11. În această dimineața, echipele SPLT au sistat furnizarea agentului termic pentru 600 de apartamente și au început lucrările de reparații.

600 de apartamente din cartierul Florilor rămân fără căldură, din cauza avariei majore produse luni seara

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.