HOCHEI. 20 de copii ucrainieni se antrează la Patinoarul Olimpic Braşov

Douăzeci de hocheişti ucraineni, cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, se vor antrena pe gheaţa Patinoarului Olimpic din Braşov, a anunţat clubul local Corona pe site-ul său oficial.

Un grup de 33 de copii din Harkov, Kiev şi alte oraşe din Ucraina au sosit, de curând, la Braşov, refugiindu-se din calea războiului. Printre aceştia se numără 20 de hocheişti, însoţiţi de doi antrenori ucraineni, care au intrat deja pe gheaţa patinoarului şi vor continua, în săptămânile următoare, să se antreneze la Braşov, pentru a-şi menţine forma sportivă şi a merge mai departe pe drumul performanţei. 

„Mă bucur că am reuşit să ne implicăm, alături de Primăria Braşov, şi să le oferim o mână de ajutor tinerilor sportivi. Oportunitatea de a se antrena în continuare, la Braşov, şi de a nu pierde şirul antrenamentelor este foarte importantă în parcursul ascendent al performanţei”, a declarat directorul clubului Corona, Radu Miclăuş. 

Transportul copiilor de la graniţă a fost asigurat în mod gratuit de Radial Trans, iniţiatorul acţiunii umanitare fiind Evgheni Pisarenko, fost jucător al Coronei Braşov şi, ulterior, antrenor la grupele de juniori ale clubului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.