Încă două centre de primire a refugiaților, la Braşov – în total vor fi 555 de locuri

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Braşov (CLSU), întrunit în şedinţă ordinară luni, a hotărât adoptarea unei hotărâri privind organizarea de centre primire refugiați și aprobarea Planului CLSU de asigurare cu resurse umane, materiale și financiare necesare gestionării situațiilor de urgență pe anul 2022.

Pe lângă centrul de la CATTIA, vor mai fi organizate centre de primire în spațiile de la Piața Astra și sediul SVSU de pe strada Gladiolelor nr 4, totalul locurilor de cazare, pentru toate cele trei centre, fiind de 555 de persoane. Este vorba de dotarea acestor centre cu toate materialele necesare (saltele, perne, pilote, lenjerii de pat, servicii de catering pentru refugiați, servicii de spălătorie etc).

1 Comentariu

  1. Ne mandrim ca Brasovul are capacitate de a primi refugiatii ucraineni de la bombele diavolului Putin. Daca putem sa il protejam pe Zelensky la vizita lui la Brasov, si este primit in incintele secrete de sub Dealul Omizilor cu intrare oficiala pe la centrala principala de pe Dupa Ziduri pazita de gardieni si de celebrii oameni in negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.