PNL discută rezultatele unor sondaje privind percepţia asupra miniştrilor săi. Urmează remanieri

Primele rezultate ale unor sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor sunt discutate în PNL, afirmă surse liberale. Conform surselor citate, liderul PNL, Florin Cîţu, a organizat sondaje care evaluează percepţia asupra miniştrilor, iar unele dintre rezultate au sosit. 

Recent, în partid s-a discutat despre faptul că Florin Cîţu se gândeşte la o remaniere, în contextul în care PNL a crescut în sondaje, afirmă News.ro, citând surse din partid. Ca urmare, liderul PNL consideră că este momentul să fie promovaţi oameni noi.

În 7 februarie, preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirma că ar vrea să îi vadă pe membrii Cabinetului Ciucă venind cu mai multe soluţii.

„Am spus pentru toţi miniştrii că aş vrea mai multe soluţii şi mai puţin pe la televizor. Eu aş vrea să vină la televizor atunci când au ceva de spus. (…) Eu am un stil al meu de a evalua, mă uit la fiecare ministru în parte, fac o evaluare şi apoi anunţ. Nu spun înainte nimic, aţi văzut, anul trecut am făcut trei remanieri, de fiecare dată după ce am făcut o remaniere a fost mai bine la ministerul respectiv. De aceea mă uit foarte atent la performanţa fiecărui ministru, mă uit la programul de guvernare şi după aceea îmi voi spune părerea. Aş vrea acum să-i văd mai mult la televizor pe toţi miniştrii din Guvern să vină să spună ce au făcut, nu ce ar dori să facă, dar nu-i lasă nu ştiu cine, sau ar face dacă s-ar alinia toate stelele şi aşa mai departe. Nu! Ce au făcut, cum îi ajută pe români să mergem mai departe. Aşa aş prefera eu să comunice miniştrii”, spunea atunci fostul premier.

Actualul premier, Nicolae Ciucă, afirma, în decembrie, că nu se aşteaptă să aibă miniştri în Guvern care să nu performeze şi că standardele de performanţă sunt cuprinse în Programul de guvernare. Când se va face evaluarea, aceasta va fi transparentă şi deschisă, susţinea el.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.