Un deputat PNL Brașov a demisionat din partid: „Pe viitor m-ați vedea activând în cadrul partidului AUR?”

Deputatul PNL Brașov, Dumitru Flucuș, fost primar alcomunei Șinca Nouă, a demisionat din partid, alegând să își continue mandatul în Parlament ca independent. FLucuș a făcut acest anunț pe 1 martie, într-o ședință a Camerei Deputaților.

„Nu am crezut ca după cinci mandate de primar câștigate pentru acest partid, va veni și vremea despărțirii. Am luat această decizie pentru că nu am reușit să obțin suficient sprijin pentru promovarea unor proiecte legislative pe care le-am promis cetățenilor din circumscripția din care fac parte De asemenea, am decis să demisionez pentru că vreau să votez în conformitate cu conștiința mea și să nu aduc prejudicii cetățenilor de rând prin luarea unor decizii politice. La începerea mandatului nu am jurat credință vreunui partid, am jurat credință țării și poporului. Nu aduc niciun reproș colegilor mei. Le doresc succes din toată inima și, evident, îmi doresc și mie succes”, a spus Flucuș de la tribuna Camerei Deputaților.

Ulterior, pe pagina personală de Facebook, el a întrebat: „Pe viitor m-ați vedea activând în cadrul partidului AUR?”.

Conflictul lui Dumitru Flucuș este mai vechi, deputatul fiind unul dintre cei care l-au sprijinit pe Ludovic Orban, la președinția partidului, în cursa contra lu Florin Câțu. De asemenea, anul trecut, Dumitru Flucuș a semnat lista AUR pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, iar la acel moment s/a luat în discuție, potrivit unor surse, excluderea sa din partid.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.