Bilanțul incendiului de la Piața de second-hand din Bartolomeu: 7 ore de intervenții, 3000 mp afectați afectați de foc

Pompierii militari din Brașov, susținuți de cei din Covasna și Prahova au reușit să lichideze incendiul puternic ce a izbucnit vineri, la piața de haine vechi, din zona pasajului de la Bartolomeu. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, a fost nevoie de 7 ore și de zece autospeciale pentru a stinge flăcările de la piața de vechituri. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maiorul Ciprian Sfreja, a precizat că incendiul a afectat mai multe constructii modulare, în care erau depozitate materiale textile. Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 3000 de metri pătrați din piață. 

Pe tot parcursul nopții, la fața locului au rămas în permanență două autospeciale de stingere pentru a supraveghea zona afectată de flăcări. 

Reamintim că vineri seara, un incendiu puternic a afectat piața de haine second-hand de la Bartolomeu, acesta provocând degajări mari de fum. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a transmis, prin intermediul un mesaj-alertă pentru locuitorii din zona Bartolomeu-Avatgarden, cu recomandarea de a închide geamurile locuințelor.

FOTO&VIDEO și mai multe detalii despre incendiu, AICI:

VIDEO. Incendiu puternic în cartierul Bartolomeu din Brașov

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.