Biserica Neagră și Prima Școală Românească, în pachetul turistic al Consiliului Județean Brașov. Ce se mai poate vizita cu 50 de lei

După biletul unic pentru muzeele din subordinea Consiliului Județean (CJ) Brașov, din 21 aprilie, brașovenii și turiștii au la dispoziție și  „Brașov Visit Ticket” – BVT,  în care sunt incluse, pe lângă Muzeul Județean de Istorie, Muzeul de Etnografie (inclusiv secțiile de la Rupea și Săcele), Muzeul de Artă și Muzeul Casa Mureșenilor și Biserica Neagră și Prima Școală Românească.

 Brasov Visit Ticket este  disponibil exclusiv online, fiind vândut prin intermediul platformei Booktes.com, dar poate fi achiziţionat şi de pe site-urile instituţiilor muzeale sau la intrarea în fiecare obiectiv, prin accesarea unui cod QR. La cumpărarea biletului BVT, posesorul va primi prin email o hartă cu obiectivele incluse şi o broşură cu descrieri şi fotografii de la fiecare obiectiv turistic, în limba pe care a selectat-o în prealabil din cele şapte limbi disponibile (română, maghiară, germană, engleză, franceză, spaniolă şi italiană). Costul BVT este de 50 de lei pentru adulţi, 35 de lei pentru pensionari şi studenţi, şi 15 lei pentru copii, sume la care se adaugă 5% reprezentând comisionul platformei Booktes. Valabilitatea acestui bilet este de 90 de zile din momentul cumpărării. 

Potrivit declarației vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, Szenner Zoltan, „Braşov Visit Ticket” a fost gândit ca un produs turistic flexibil. Documentaţia pentru implementarea lui a fost realizată în aşa fel încât BVT să poată fi extins prin includerea altor obiective turistice din municipiul Braşov.

Pe de altă parte, reprezentantul administrației județene a precizat că, în continuare, se va putea achiziționa și Biletul Unic de Vizitare a muzeelor din subordinea CJ Braşov, cuprinzând 9 obiective, cât şi biletele de intrare la fiecare muzeu în parte.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.