Cum s-au „aliniat astrele” în organigrama DRDP Brașov pentru a-i face loc unui fost consilier PSD

Actualul director interimar al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, Liliana Horga, își va încheia mandatul înainte de termen, decizia fiind luată de Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Administrare a Infrastructurii Rutiere, în ședința din 18 aprilie. În locul ei, începând cu data de 2 mai, la conducerea DRDP Brașov va fi numit social-democratul Tudor Alexandru Duțu, el fiind detașat pe această funcție de la  SC Servicii de Gospodărire Măgura Codlei (aflată în subordinea Consiliului Local Codlea), unde este expert în achiziții publice. Mandatul lui Duțu va fi pe perioadă determinată de 4 luni. Și Liliana Horga este director interimar cu mandat de patru luni, care, în mod normal ar trebui să expire în 26 mai. 

Ce schimbări au apărut în organigrama direcției

Pentru a i se face loc lui Duțu, dar și pentru a-i oferi o „măsură compensatorie” Lilianei Horga,  în schema de personal a DRDP Brașov vor fi operate mai multe modificări: 

  • Trecerea Lilianei Horga, începând cu data de 2 mai, pe funcția de director al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul DRDP Brașov.
  • Trecerea lui Anton Daniel (director al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul DRDP Brașov, până în data de 26 mai), începând cu data de 2 mai, pe funcția de director adjunct al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul DRDP Brașov.
  • Trecerea lui Ionuț Anca (director adjunct al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul DRDP Brașov până în data de 14 iulie 2022), începând cu data de 2 mai,  pe funcția de șef Serviciu – Serviciul lucrări de Artă și BMS din cadrul direcției. 

Tudor Duțu a mai fost consilier local PSD în Consiliul Local Brașov, dar a fost și șef  al Reprezentanței Chișinău a Transgaz. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.