Elevă din Săcele, bătută măr chiar în sala de clasă

FOto cu caracter ilustrativ

O adolescentă din Săcele a fost bătută măr în timpul orei, de către o colegă. Conflictul a avut loc marți, chiar în sala de clasă, în timpul pauzei. Potrivit Observator News, incidentul s-a produs într-o unitate școlară care acum trei săptămâni a participat la un concurs organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov pentru reducerea violenţei în şcoli. 

Eleva bătută a fost dusă la spital de mama sa, după ce a ajuns acasă și i s-a făcut rău. Acum se află în afara oricărui pericol. 

Incidentul a fost suprins de unul dintre colegi, care a filmat.  În înregistrare se observă cum cele două eleve se bat, iar ceilalți adolescenți se uită nepăsători. La un moment dat, unul dintre ei încearcă să le despartă pe cele două. 

La două zile după incident, Inspectoratul Școlar Județean Brașov a trimis o echipă în control la școală. Reprezentanții Inspectoratului spun că ambele eleve vor fi sancționate cu nota scăzută la purtare și, în același timp, vor fi introduse într-un program de consiliere psihologică. Între cele două eleve au mai avut loc astfel de conflicte, doar că de data asta totul a degenerat într-o bătaie generală.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.