Fiul fostului şef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, condamnat la 2 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Fiul fostului șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Gabriel Florescu, a fost condamnat într-un dosar în care este acuzat de trafic de droguri de risc. Roberto-Mihai Florescu a primit printr-o decizie a Tribunalului Braşov, o pedeapsă de 2 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă şi a fost atacată cu apel de către inculpat. 

 Roberto-Mihai Florescu mai avea o pedeaptă de opt luni, astfel că în dosarul în care este acuzat de trafic de droguri de mare risc a primit şi un spor. Prin contopirea celor două pedepse a rezultat 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare.

Apelul deja depus de inculpat se va judeca la Curtea de Apel Brașov. Dacă pedeapsa stabilită de Tribunal va fi menţinută, din durata ei va fi scăzută perioada în care inculpatul a fost în arestul preventiv, adică din 27 octombrie 2021 până acum. 

Roberto-Mihai Florescu, fiul fostului şef al BCCO Braşov, Gabriel Florescu, a ajuns în vizorul procurorilor DIICOT Brașov după ce un inculpat cercetat într-un alt dosar pentru trafic de droguri de risc, l-a indicat ca fiind una dintre sursele lui de aprovizionare a canabisului. În urma acelei declaraţii, Florescu a fost supravegheat timp de mai multe luni, iar un agent sub acoperire s-a infiltrat în anturajul său. Roberto-Mihai FLorescu a fost ridicat după ce i-a vândut acestui agent sub acoperire, droguri. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.