Incendiu la UPU de la Spitalul „Bagdasar Arseni”. 7 persoane s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, pompierii intervenind pentru lichidarea acestuia şi pentru evacuarea persoanelor din clădire. Primele informaţii arată că nu sunt persoane rănite, şapte pacienţi şi personalul medical ieşind înainte de sosirea pompierilor.

„În jurul orei 7 am fost anunţaţi cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni. Primele forţe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperişului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului şi pentru evacuarea persoanelor din interior”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Conform sursei citate, în acest moment nu se observa flacără sau fum.

UPDATE: 8.30 – Incendiul izbucnit, marţi dimineaţa, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni, a fost lichidat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

UPDATE: 8.00 – După noile informații, opt pacienți au ieșit singuri din clădire. 

**

Nu sunt persoane rănite, au mai arătat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

S-a acţionat cu 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 7 echipaje SMURD, trei descarcerări şi trei autoscări. Potrivit aceleiaşi surse, 7 pacienţi şi personalul medical s-au evacuat înaintea sosirii forţelor de intervenţie.

Noua Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar Arseni” din Capitală a fosot deschisă în 3 septembrie 2021. Potrivit presei centrale, după deschidere, unitatea nu a primit autorizație de incendiu. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.